Транспорт на автомобили

Превозването на автомобили и превозни средства е доста трудоемко и напрегнато, но се е превърнало в ежедневна работа за нас и ни доставя удоволствие. Ние извършваме автомобилен транспорт и превоз на моторни превозни средства до и от Европа за България.

Като гарантираме, че спазваме всички норми и установени правила, ще се погрижим за цялата работа, покрай транспортирането на нашия автомобил, включително обработка на документи, товарене, разтоварване и др.

Един от най-важните фактори, които ни дават предимство пред нашите конкуренти, е фактът, че извършваме редовни превози за и от Германия, Австрия, Белгия и Холандия и сме горди, че всяка седмица нашите доволни клиенти се увеличават.
През годините сме извършили значително количество превози на престижни и луксозни автомобили, включително и чисто нови автомобили.

Като се имат предвид високите изисквания и очаквания на клиентите, ние се стремим непрестанно да се развиваме и инвестираме в необходимото оборудване за да бъдем конкурентни на пазара. Услугата е допълнително гарантирана чрез редовен график за поддръжка на превозните средства, с които извършваме транспорт на коли и така допринасяме до това, доставките да се извършват навреме и без нежелани усложнения.

Нашите опитни и високо квалифицирани шофьори се справят с висок професионализъм с напрегнатата работа по извършване на международен транспорт и превозването на автомобили. За още по-голяма контрол, всички наши превозни средства са оборудвани със системи за проследяване и винаги можем да знаем тяхната позиция, като по този начин предлагаме високо ниво на сигурност и проследяване.

Притежаваме валиден лиценз за международен автомобилен превоз на товари, издаден от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Превозните средства, с които се извършва транспортът притежават валидна CMR застраховка.

Ние, от ДАРИ ТРАНС 2013, непрекъснато търсим нови начини как да подобрим услугите си и да достави повече стойност на своите клиенти.

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип.