Транспорт на автомобили от Германия и Австрия

Dec 26, 2021Полезно

Транспортът на автомобили от Германия и Австрия е услуга, която се извършва от професионални превозвачи с дългогодишен опит.

ДАРИ ТРАНС 2013 – Лицензиран превозвач


Ако се нуждаете от сигурен и надежден транспорт за избраната от Вас кола, свържете се с нас на тел. 0899 055 260

ПОИСКАЙ ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРЕВОЗ

Все повече българи напоследък залагат да си закупят автомобили от страни, като Германия и Австрия, защото там те са в пъти по-качествени. С оглед на това търсене се появява и нуждата на надежден превоз, защото докарването на ново закупената кола до България от собственика е рисково и много по-скъпо.

Често пъти на работно пътуване или дори екскурзия, намирате качествен автомобил, който не искате да изпуснете. Ако имате и необходимите средства веднага ще го купите. В двете страни има обширен избор от качествени марки автомобили и то от висок клас. Те могат да се закупят непосредствено от собственик или от търговец. Когато сте избрали автомобила, ако покупката се прави от търговец, той понякога урежда регистрацията на автомобила, издаването на транзитни номера за превоз и износ, както и необходимите за превоза такси и застраховки.

Важното при една такава покупка на кола на старо, независимо че е от страни славещи се с доброкачествените си автомобили, е добре да огледате колата. Ако не можете, то много хора се доверяват на експерти, за да изберат и докарат автомобила им до България, чрез фирма за транспортиране. Транспорт на автомобил от Германия и Австрия не е трудна задача, стига добре да подберете критериите си и да намерите рентабилен и професионален превоз. Разбира се, дори и от разстояние е добре лично да следите за наличието на договор за покупко-продажба, за валиден TUV сертификат и за качественото изпълнение на поръчката си.

Като цяло в страни, като Австрия и Германия, колите втора ръка, са изключително качествени и добре поддържани. Разликата с колите внесени от Италия и Франция е огромна и това определено си личи. Днес благодарение на глобалната мрежа, доста от нещата могат да се случат и онлайн, така че транспорт на автомобили от Германия и Австрия е достъпната опция за притежанието на един качествен автомобил.

Обадете ни се сега и поискайте оферта за транспорт на автомобил от Германия или Австрия.