Превоз на коли c платформа от Германия, Австрия, Белгия и Холандия се предлага все по-често.

Това се обуславя от голямото търсене на автомобили от страна на българите, точно от тези държави. Ако си задавате въпроса, защо е така? То отговорът е много прост – качество.

ДАРИ ТРАНС 2013 – Лицензиран превозвач

транспорт на кола от Германия
Ако се нуждаете от сигурен и надежден транспорт за избраната от Вас кола, свържете се с нас на тел. 0899 055 260

ПОИСКАЙ ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРЕВОЗ -> ТУК

В изброените четири държави, употребяваните автомобили са добре поддържани, редовно са минавали технически прегледи и експертизи. При това водачите на автомобили там съвсем не са немарливи към колите си, нито при интериора в купето, нито към съдържанието под капака.
Така, ако сте решили да притежавате качествена кола, която макар и на няколко години е, добре изглеждаща и технически поддържана, без колебание бихме Ви посъветвали – една от тези четири страни. Затова и тенденцията да се внасят коли от там в България е все по-силна.

Много хора все още предпочитат лично да изберат колата и да си я докарат до България. Относно избора и огледа няма лошо, стига да не предприемате пътуване до там само заради това. Ако често правите визите в една от тези страни, можете лесно да си изберете автомобил. Като цяло няма проблем да се доверите и на специалисти търговци, занимаващи се професионално с внос. Все пак те знаят, какво да изберат и още повече винаги следват предпочитанията на клиента.

Ако избора на автомобил, може да стане и лично, то превоз на коли c платформа от Германия, Австрия, Белгия и Холандия е добре да стане професионално. Претегляйки плюсовете и минусите, да докарате сами колата си е много по-опасно, защото пътят до България е дълъг, а и никога не сте застраховани от пътно-транспортен инцидент.

Движението е наистина натоварено, а някои участъци от пътя са доста опасни. Превозът на колите до тук с платформа е много по-безопасен. Всеки автомобил е обезопасен със специалното оборудване върху платформата и така безопасно пристига в страната.

Съпътстват го необходимата документация и платени такси за износ, като масовият превоз подлежи и на отстъпки, защото все пак е професионален.

Превоз на коли c платформа от Германия, Австрия, Белгия и Холандия се предлага от професионални сертифицирани превозвачи у нас. Затова винаги е по-добрата опция, а и по-евтината в крайна сметка.

Свържете се с нас на тел. 0899-055-260