Обадете се сега:+359 899 055 260
Instaappointment Image

Защо да си купим кола от Германия или Австрия?

Home  /  Полезно  /  Защо да си купим кола от Германия или Австрия?

Защо да си купим кола от Германия или Австрия?

 
Защо да си купим кола от Германия или Австрия? Отговорът на този въпрос е много лесен и прост –  там колите са най-качествени в цяла Европа. Това не са просто твърдения хвърлени ей така в пространството, а доказани с годините и практиката. Ако сравним качеството на колите в тези немско-говорещи страни с това в страни, като Италия например, то е в пъти по-добро. Няма, как да не отбележим, че цените са малко по-високи, но все пак винаги по-високото качество е малко по-скъпо.
 
Немците се славят със своята педантичност, с която поддържат автомобилите си и затова един употребяван автомобил на пет – шест години изглежда почти, като нов. Дори и пробега на автомобила да е малко по-голям, то качеството му е в пъти по-добро от този внесен от Италия и на по-малко километри. Разбира се и в Австрия и Германия може да попаднете на некоректни търговци. Но това обикновено са прекупвачи на автомобили с турски произход или с такъв от бившите Руски републики. Затова винаги е добре да търсите кола от немец или австриец, бил той частен собственик или търговец. Тези автомобили винаги са в добро състояние, минали са всички необходими технически прегледи за изправност и са с платени такси и застраховки.
 
Защо да си купим кола от Германия или Австрия?
 
Това е въпрос, чийто отговор е ясен категорично. Ако залагаме на качество и сравнително малко главоболия в последствие по поддръжката, то тези автомобили са решението. Интериора на купето, уредите по таблото и въобще всички индикации в автомобила са напълно изрядни и в отлично състояние. Двигателяt и системите по колата са добре поддържани и тя може да се кара непосредствено след закупуването.
 
Относно цената, тя варира спрямо известността на марката и най-вече пробега на километража. Като цяло самите немци търсят коли с малки по обем двигатели и възраст до към осем години. Марки, като Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген и Опел винаги държат цена и са много търсени. Защо да си купим кола от Германия или Австрия? Защото, ако искаме да караме качествена кола и това да е за дълго, това е единствената ни опция.
 
Ако имате някакви въпроси, относно покупката на автомобил от чужбина, свържете се с нас на тел. 0899-055-260