Защо да си купим кола от Германия или Австрия? Отговорът на този въпрос е много лесен и прост –  там колите са едни от най-качествени в цяла Европа. Това не са просто твърдения хвърлени ей така в пространството, а доказани с годините и практиката. Ако сравним качеството на колите в тези немско-говорещи страни с това в страни, като Италия например, то е в пъти по-добро. Няма, как да не отбележим, че цените са малко по-високи, но все пак винаги по-високото качество е малко по-скъпо.

Немците се славят със своята педантичност, с която поддържат автомобилите си и затова един употребяван автомобил на пет – шест години изглежда почти, като нов. Дори и пробега на автомобила да е малко по-голям, то качеството му е в пъти по-добро от този внесен от Италия и на по-малко километри. Разбира се и в Австрия и Германия може да попаднете на некоректни търговци. Но това обикновено са прекупвачи на автомобили с турски произход или с такъв от бившите Руски републики. Затова винаги е добре да търсите кола от немец или австриец, бил той частен собственик или търговец. Тези автомобили винаги са в добро състояние, минали са всички необходими технически прегледи за изправност и са с платени такси и застраховки.

Защо да си купим кола от Германия или Австрия? Правилно решение да изберете внос на кола от Германия или Австрия?

Това е въпрос, чийто отговор е ясен категорично. Ако залагаме на качество и сравнително малко главоболия в последствие по поддръжката, то решението е внос на кола от Германия или Австрия. Интериорът на купето, уредите по таблото и въобще всички индикации в автомобила в повечето случаи са напълно изрядни и в отлично състояние. Двигателят и системите по колата почти винаги са добре поддържани и тя може да се кара непосредствено след закупуването.

Относно цената, тя варира спрямо известността на марката и най-вече пробега на километража. Като цяло самите немци търсят коли с малки по обем двигатели и възраст до към осем години. Марки, като Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген и Опел винаги държат цена и са много търсени. Защо да си купим кола от Германия или Австрия? Защото, ако искаме да караме качествена кола и това да е за дълго, това е единствената ни опция.

Ако имате някакви въпроси, относно покупката на автомобил от чужбина, свържете се с нас на тел. 0899-055-260